Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.

További információ a „cookie”-k használatáról Elfogadás és továbblépés

Nagy család + Nagy Volkswagen = Nagycsaládos kedvezmény

Vásároljon 7 személyes Volkswagen modellt állami támogatással.

Ismerje meg családi modelljeinket!
Amit az állami autóvásárlási támogatásról elsősorban tudni érdemes
Tudjon meg többet!

Szeretne még többet megtudni a Volkswagen hétüléses családi modelljeiről? Netán szívesen kipróbálná valamelyiket, vagy éppen árajánlatot kérne? Most pár kattintással könnyedén megteheti!

Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Volkswagen gépjárművek magyarországi nagykereskedője, a Porsche Hungaria Kft. a kérésében megjelölt márkakereskedésnek továbbítsa, továbbá ahhoz, hogy a megjelölt márkakereskedés az Ön kérése teljesítésével kapcsolatban személyes adatait kezelje annak érdekében, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.


A kérésemmel kapcsolatban az alábbi csatornán kereshetnek meg:

×
Caddy

Jó tudni!

A változások tették ilyen magabiztossá az új Caddyt, hiszen az újra gondolt, stílusos megjelenés mellett a széleskörűen digitalizált belső tér mindenkit meggyőz arról, hogy a modell lesz a család új kedvence.

A Caddy teret ad a családi életnek, legyen szó rohanó hétköznapokról, vagy hétvégi kalandokról. A Discover Pro rádió és navigációs rendszerrel új szintre emeli a vezetés és zenehallgatás élményét, míg a panoráma üvegtető a tágas tér szabadságának érzetét, és az út új perspektívájának élvezetét adja. Így aztán nem csoda ha nehéz eldönteni, hogy az új Caddyt vezetni, vagy utazni benne nagyobb élmény.

A teljeskörű kényelemről gondoskodnak az AGR ergoComfort ülések, valamint az intuitív vezetői asszisztensrendszerek is, mint amilyen a sávváltást segítő "Side Assist" vagy a sávtartást segítő "Lane Assist" rendszer, hogy a család minden utazás során csak arra figyeljen, ami igazán fontos. Az utasok biztonságáért pedig a "Emergency Assist" vészhelyzet-asszisztenssel ellátott "Travel Assist" utazási asszisztensrendszer gondoskodik, valamint a tovább fejlesztett "Front Assist" városi vészfék asszisztens, hogy a váratlanul felbukkanó gyalogosok és kerékpárosok is épp olyan biztonságban legyenek, mint Ön és a családja.

Az új Caddy nem csupán figyelmes családtag, de mindenre gondol ami a kényelmes, biztonságos, és felejthetetlen családi utazásokhoz nélkülözhetetlen.

×
Caddy Maxi

Jó tudni!

A Caddy Maxi egy óriási autó nagycsaládosoknak, ami impozáns méreteivel mindenkit le fog nyűgözni. Hosszított tengelytávjának hála ugyanis egyszerre akár 7 személyt is maradéktalanul ki tud szolgálni, miközben a tágas utasterében mindenki teljesen egyforma kényelemben élvezheti az utat.

Ráadásul az összes utas poggyásza könnyedén elfér a több mint 500 literes csomagterében, amiket egyszerűen lehet be- és kipakolni az alacsony csomagtér-szegélynek köszönhetően. Ha pedig nagyobb dolgokat kell elszállítani, az sem fog gondot okozni, ugyanis a Caddy Maxi ülései lehajthatóak és összecsukhatóak, szükség esetén pedig ki is lehet venni őket, ha a lehető legnagyobb csomagteret szeretnénk elérni.

Családoknak pedig különösen jól jöhet, hogy a második üléssorban három teljes értékű gyerekülés is biztonságosan elhelyezhető. Emellett a panoráma üvegtető is tágít a hatalmas utastéren, ami még exkluzívabb élményt tesz lehetővé.

Az utazás biztonságáról a modern asszisztensrendszerek gondoskodnak, amik mindig akkor avatkoznak be, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. A sávváltást a "Side Assist", a sávtartást pedig a "Lane Assist" funkció segíti, de a vészhelyzet- és a városi vészfék-asszisztensek, valamint a "Travel Assist" is a biztonságos és kényelmes utazásért felel.

Az innovatív We Connect funkció pedig lehetővé teszi, hogy teljesen otthon érezze magát a Volkswagen Caddy kormánya mögött, miközben az összes utassal együtt élvezheti a médiastreaming szolgáltatók és a webrádiók nyújtotta előnyöket.

×

Jó tudni!

A Multivan 6.1-re mindig is jellemző volt, hogy nem csak hihetetlenül felszerelt, de mindenre felkészült is, könnyedén kiszolgálva ezáltal egy nagycsalád vagy vállalkozás nem hétköznapi igényeit is:

 

  • Kiváló menetdinamikájának titka a motor teljesítményében, nyomatékában és takarékosságágában rejlik.
  • Új, digitális műszerfalával a korábbiaknál sokkal több hasznos információval támogatja a sofőrt vezetés közben.
  • A Volkswagen We Connect innovatív funkcióján keresztül az online szolgáltatások hihetetlen széles tárházához férhetünk hozzá pár érintéssel.
  • Kedvenc okostelefonos alkalmazásaink az App-Connectnek köszönhetően a Volkswagen Haszonjárműben is kéznél vannak és egyszerűen irányíthatóak a kijelzőn keresztül.
  • A tágas beltérből irányítva pedig majdnem egy tucat vezetőasszisztens-rendszert "kérhetünk meg", hogy tegyék kényelmesebbé és biztonságosabbá utunkat.

 

10 dolog, amiért tetszik a Volkswagen Multivan

×
Touran

Egyedi felszereltségű modellek 4 millió forint összkedvezménnyel

A Comfortline és Highline felszereltségű Touran modellek esetében a kényelmen, biztonságon és a 2,5 millió forintos állami támogatáson felül további 1,5 millió forint kedvezmény várja bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Ugyanis, ha sokoldalú családi modellünket a legnépszerűbb extrákkal – így a hátul ülőket védő oldallégzsákkal, valamint elektromos gyerekzárat, oldalajtóba rejtett napfényrolót és elektronikus hangerősítőt tartalmazó Family csomaggal, illetve Composition Media rádiórendszerrel – kéri, úgy további 1,5 millió Ft kedvezményt adunk a listaárból. Így az egész család többet kap jóval kevesebbért.

×
Tiguan Allspace

Egyedi felszereltségű modellek 4 millió forint összkedvezménnyel

A Tiguan Allspace mindent megad, amire családjának szüksége lehet a boldog és felejthetetlen utazásokhoz. Sőt most még többet is, hiszen a Comfortline és Highline felszereltségű modelleket a 2,5 millió Ft állami támogatáson felül további 1,5 millió forint árengedménnyel kínáljuk bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Az extra kedvezményért cserébe kérje modelljeinket még több kényelemmel és szórakozással, vagyis Easy Open csomaggal és Composition Media rádiórendszerrel.

Mi is az Easy Open?
A hétköznapokban igazán meg tudja könnyíteni az életét ez az extra. Ha például nehéz bőröndökkel készül megpakolni a csomagtartót, többé nem kell letennie azokat, miközben a kulcsot keresgéli – csak egyetlen apró lábmozdulatra van szükség a jármű hátsó része alatt, és az elektromos csomagtérajtó már automatikusan nyílik is. Az elektromos zárás funkciónak köszönhetően pedig gombnyomásra bezárul, amikor elhagyja a járművet.

Mit tud a Composition Media rádiórendszer?
Színes, nagyméretű kijelzőjén könnyű navigálni és bármit megtalálni. Indítsa el rajta családja kedvenc CD-jét, vagy csatlakoztassa könnyedén telefonját AUX-IN és USB iPod/iPhone kompatibilis bemenetén.

×
Sharan

Egyedi felszereltségű modellek 4 millió forint összkedvezménnyel

A Sharan modellek hatalmas utasterükkel és számos praktikus megoldásukkal valódi főnyereménynek számítanak minden nagycsalád számára. Ráadásul a Comfortline és Highline kivitelű modelleket a 2,5 millió Ft állami támogatáson felül további 1,5 millió forint kedvezménnyel kínáljuk bizonyos feltételek teljesülése esetén.

A plusz kedvezményhez rendelje modelljeinket extra biztonsági és kényelmi megoldásokkal, vagyis hátsó oldallégzsákokkal, a 2. sorból szabályozható klímával, illetve tolóajtókba rejtett felhúzható napfényrolóval.

×
Touran

Havi lízingdíj: 64 073 Ft
THM: 7,39%
Referencia THM: 7,44%*

Porsche Bónusz: 300 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 7,10%
Első lízingdíj: 4 182 904 Ft
Finanszírozott összeg: 4 231 616 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2021. január 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Porsche Bónusz (300 000 Ft) igénybevételével érvényes.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3.000.000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,10%, az első lízingdíj 5.414.520 Ft, 59.545 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Finance Zrt. referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 5 389 132 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Tiguan Allspace

Havi lízingdíj: 88 365 Ft
THM: 7,38%
Referencia THM: 7,44%*

Porsche Bónusz: 300 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 7,10%
Első lízingdíj: 4 583 970 Ft
Finanszírozott összeg: 5 835 880 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2021. január 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Porsche Bónusz (300 000 Ft) igénybevételével érvényes.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3.000.000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,10%, az első lízingdíj 7.419.850 Ft, 59.545 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Finance Zrt. referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 7 429 660 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Sharan

Havi lízingdíj: 105 891 Ft
THM: 7,37%
Referencia THM: 7,44%*

Porsche Bónusz: 300 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 7,10%
Első lízingdíj: 4 873 340 Ft
Finanszírozott összeg: 6 993 360 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2021. január 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Porsche Bónusz (300 000 Ft) igénybevételével érvényes.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3.000.000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,10%, az első lízingdíj 8.866.700 Ft, 59.545 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Finance Zrt. referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 8 901 844 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Caddy

Havi lízingdíj:
36 538 Ft
THM: 2020.12.31-ig: 5,75%
THM: 2021.01.01-től: 7,11%
Referencia THM: 7,60%*

Finanszírozási Bónusz: 400 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 6,80%
Első lízingdíj: 3 734 164 Ft
Finanszírozott összeg: 2 436 656 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2020. július 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Finanszírozási Bónusz (400 000 Ft) igénybevételével érvényes. *Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,25%, az első lízingdíj 3 170 820 Ft, 59 758 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Finance Zrt. Referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 3 076 192 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Caddy Maxi

Havi lízingdíj:
45 633 Ft
THM: 2020.12.31-ig: 5,75%
THM: 2021.01.01-től: 6,56%
Referencia THM: 7,60%*

Finanszírozási Bónusz: 400 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 6,30%
Első lízingdíj: 3 898 294 Ft
Finanszírozott összeg: 3 093 176 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2020. július 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Finanszírozási Bónusz (400 000 Ft) igénybevételével érvényes.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,25%, az első lízingdíj 3 991 470 Ft, 59 758 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Finance Zrt. Referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 3 840 172 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Caravelle 6.1

Havi lízingdíj:
116 017 Ft
THM: 2021.01.01-től: 7,37%
Referencia THM: 7,44%*

Finanszírozási + Porsche Bónusz: 300 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 7,10%
Első lízingdíj: 5 040 536 Ft
Finanszírozott összeg: 7 662 144 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2021. január 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Finanszírozási és Porsche Bónusz (300.000 Ft) igénybevételével érvényes.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3.000.000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,10%, az első lízingdíj 9.702.680 Ft, 59.545 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Finance Zrt. Referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 9.752.428 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.
Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Multivan 6.1

Havi lízingdíj:
146 508 Ft
THM: 2021.01.01-től: 7,36%%
Referencia THM: 7,44%*

Finanszírozási + Porsche Bónusz: 300 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 7,10%
Első lízingdíj: 5 543 956 Ft
Finanszírozott összeg: 9 675 824 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2021. január 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Finanszírozási és Porsche Bónusz (300.000 Ft) igénybevételével érvényes.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3.000.000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,10%, az első lízingdíj 12.219.780 Ft, 59.545 Ft havi lízingdíj ) készült.

A Porsche Finance Zrt. Referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 12.313.672 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.
Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7.000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.