Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.

További információ a „cookie”-k használatáról Elfogadás és továbblépés

Nagy család + Nagy Volkswagen = Nagycsaládos kedvezmény

Vásároljon 7 személyes Volkswagen modellt állami támogatással.

Ismerje meg családi modelljeinket!
Amit az állami autóvásárlási támogatásról elsősorban tudni érdemes
Tudjon meg többet!

Szeretne még többet megtudni a Volkswagen hétüléses családi modelljeiről? Netán szívesen kipróbálná valamelyiket, vagy éppen árajánlatot kérne? Most pár kattintással könnyedén megteheti!

Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Volkswagen gépjárművek magyarországi nagykereskedője, a Porsche Hungaria Kft. a kérésében megjelölt márkakereskedésnek továbbítsa, továbbá ahhoz, hogy a megjelölt márkakereskedés az Ön kérése teljesítésével kapcsolatban személyes adatait kezelje annak érdekében, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.


A kérésemmel kapcsolatban az alábbi csatornán kereshetnek meg:

×
Caddy Maxi

Jó tudni!

A Caddy kulcsszava az egyszerűség. Egyszerűen elfér benne minden, köszönhetően a csomagtérnek és az utastér számos rakodórekeszének. Praktikusan elhelyezett rögzítő elemei pedig gondoskodnak róla, hogy minden a helyén maradjon.

 

Sőt, a modell akkor sem bonyolítja túl a dolgot, ha szórakozásról vagy biztonságról van szó. Legkorszerűbb infotainment-rendszerére pillanatok alatt csatlakoztathatja mobilját, így a család kedvenc slágereit kiváló minőségben hallgathatják a kirándulások alkalmával. Ráadásul számos innovatív vezetőasszisztens-rendszerrel felszerelhető. Járjon bármerre a család, a Park Assistra, a távolságtartó automatikára és Front Assist rendszerre mindig számíthat.

×
Caddy Maxi

Jó tudni!

A modell a tágas belsőtér mellett az utasok védelmére is kiemelt figyelmet fordít. A nagyméretű csomagtér például kettős szerepet szolgál. Nemcsak az utazásnál jön jól, de a ráfutásos baleseteknél is – ez hazánkban a leggyakoribb –, hiszen ütközési zónaként funkcionál. Így a harmadik sorban ülők feje nem közvetlenül a hátsó ablaknál van, hanem jóval előrébb.

 

Amennyiben Caddy üléskoncepciójára is kíváncsi, nézze meg ezt a videót!

 

10 dolog, amiért tetszik a Volkswagen Caddy

×

Jó tudni!

A Multivan hátsó üléssorát pillanatok alatt tágas ággyá alakíthatjuk. Így több attól sem kell tartani, hogy az éjszaka az utazás közben ér minket.

 

10 dolog, amiért tetszik a Volkswagen Multivan

×
Touran

Egyedi felszereltségű modellek 4 millió forint összkedvezménnyel

A Comfortline, Highline és IQ.DRIVE felszereltségű Touran modellek esetében a kényelmen, biztonságon és a 2,5 millió forintos állami támogatáson felül további 1,5 millió forint kedvezmény várja bizonyos feltételek teljesülése esetén.

 

Ugyanis, ha sokoldalú családi modellünket a legnépszerűbb extrákkal – így a hátul ülőket védő oldallégzsákkal, valamint elektromos gyerekzárat, oldalajtóba rejtett napfényrolót és elektronikus hangerősítőt tartalmazó Family csomaggal, illetve Composition Media rádiórendszerrel – kéri, úgy további 1,5 millió Ft kedvezményt adunk a listaárból. Így az egész család többet kap jóval kevesebbért.

×
Tiguan Allspace

Egyedi felszereltségű modellek 4 millió forint összkedvezménnyel

A Tiguan Allspace mindent megad, amire családjának szüksége lehet a boldog és felejthetetlen utazásokhoz. Sőt most még többet is, hiszen a Comfortline és Highline felszereltségű modelleket a 2,5 millió Ft állami támogatáson felül további 1,5 millió forint árengedménnyel kínáljuk bizonyos feltételek teljesülése esetén.

 

Az extra kedvezményért cserébe kérje modelljeinket még több kényelemmel és szórakozással, vagyis Easy Open csomaggal és Composition Media rádiórendszerrel.

 

Mi is az Easy Open?
A hétköznapokban igazán meg tudja könnyíteni az életét ez az extra. Ha például nehéz bőröndökkel készül megpakolni a csomagtartót, többé nem kell letennie azokat, miközben a kulcsot keresgéli – csak egyetlen apró lábmozdulatra van szükség a jármű hátsó része alatt, és az elektromos csomagtérajtó már automatikusan nyílik is. Az elektromos zárás funkciónak köszönhetően pedig gombnyomásra bezárul, amikor elhagyja a járművet.

 

Mit tud a Composition Media rádiórendszer?
Színes, nagyméretű kijelzőjén könnyű navigálni és bármit megtalálni. Indítsa el rajta családja kedvenc CD-jét, vagy csatlakoztassa könnyedén telefonját AUX-IN és USB iPod/iPhone kompatibilis bemenetén.

×
Sharan

Egyedi felszereltségű modellek 4 millió forint összkedvezménnyel

A Sharan modellek hatalmas utasterükkel és számos praktikus megoldásukkal valódi főnyereménynek számítanak minden nagycsalád számára. Ráadásul a Comfortline és Highline kivitelű modelleket a 2,5 millió Ft állami támogatáson felül további 1,5 millió forint kedvezménnyel kínáljuk bizonyos feltételek teljesülése esetén.

 

A plusz kedvezményhez rendelje modelljeinket extra biztonsági és kényelmi megoldásokkal, vagyis hátsó oldallégzsákokkal, a 2. sorból szabályozható klímával, illetve tolóajtókba rejtett felhúzható napfényrolóval.

×
Touran

Havi induló lízingdíj: 47 594 Ft

Az ajánlat 2019. július 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós ár Porsche Bónusz finanszírozással érvényes.

A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. Az akciós finanszírozás kizárólag fix kamatfelárú, változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing formában érhető el fogyasztók részére, amely a 45/2019. (III.12.) Kormány rendelethez kapcsolódó támogatás igénybevétele esetén érvényes. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi induló lízingdíj 5,94% induló ügylet kamatláb és 6,17% induló THM, 3 941 096 Ft első lízingdíj (mely magában foglalja a 2 500 000 Ft állami támogatást), 3 264 384 Ft finanszírozott összeg és 84 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő – az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított – teljes összege 3 997 896 Ft, mely az ajánlati értékek illetve a futamidő alatt a referencia kamatláb változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

Amennyiben a 45/2019 (III.12.) Kormányrendelet alapján a támogatás teljes vagy időarányos részét a Lízingbeadónak vissza kell fizetni a Lízingbe vevő érdekkörében felmerülő ok miatt, a Lízingbe vevő köteles a Lízingbeadó által megfizetett összeget megtéríteni.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Tiguan Allspace

Havi induló lízingdíj: 67 328 Ft

Az ajánlat 2019. július 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós ár Porsche Bónusz finanszírozással érvényes.

A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. Az akciós finanszírozás kizárólag fix kamatfelárú, változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing formában érhető el fogyasztók részére, amely a 45/2019. (III.12.) Kormány rendelethez kapcsolódó támogatás igénybevétele esetén érvényes. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi induló lízingdíj 5,53% induló ügylet kamatláb és 5,72% induló THM, 4 295 172 Ft első lízingdíj (mely magában foglalja a 2 500 000 Ft állami támogatást), 4 680 688 Ft finanszírozott összeg és 84 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő – az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított – teljes összege 5 662 552 Ft, mely az ajánlati értékek illetve a futamidő alatt a referencia kamatláb változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

Amennyiben a 45/2019 (III.12.) Kormányrendelet alapján a támogatás teljes vagy időarányos részét a Lízingbeadónak vissza kell fizetni a Lízingbe vevő érdekkörében felmerülő ok miatt, a Lízingbe vevő köteles a Lízingbeadó által megfizetett összeget megtéríteni.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Sharan

Havi induló lízingdíj: 81 893 Ft

Az ajánlat 2019. július 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós ár Porsche Bónusz finanszírozással érvényes.

A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. Az akciós finanszírozás kizárólag fix kamatfelárú, változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing formában érhető el fogyasztók részére, amely a 45/2019. (III.12.) Kormány rendelethez kapcsolódó támogatás igénybevétele esetén érvényes. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi induló lízingdíj 5,44% induló ügylet kamatláb és 5,62% induló THM, 4 522 538 Ft első lízingdíj (mely magában foglalja a 2 500 000 Ft állami támogatást), 5 710 152 Ft finanszírozott összeg és 84 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő – az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított – teljes összege 6 879 012 Ft, mely az ajánlati értékek illetve a futamidő alatt a referencia kamatláb változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

Amennyiben a 45/2019 (III.12.) Kormányrendelet alapján a támogatás teljes vagy időarányos részét a Lízingbeadónak vissza kell fizetni a Lízingbe vevő érdekkörében felmerülő ok miatt, a Lízingbe vevő köteles a Lízingbeadó által megfizetett összeget megtéríteni.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Caddy
VW LNF CADDY kombi 1.0 TSI

Havi lízingdíj: 33 040 Ft

A Porsche Finance Zrt. zártvégű pénzügyi lízing ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. Az akciós finanszírozás kizárólag fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing formában érhető el fogyasztók részére, amely a 45/2019. (III.12.) Kormány rendelethez kapcsolódó támogatás igénybevétele estetén érvényes. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi lízingdíj 5,39% induló ügyleti kamatláb és 5,62% THM, 3 701 896 Ft első lízingdíj (mely magában foglalja a 2 500 000 Ft állami támogatást), 2 307 584 Ft finanszírozott összeg és 84 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő – az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított – teljes összege 2 782 360 Ft, mely az ajánlati értékek miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbevevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

Amennyiben a 45/2019 (III.12.) Kormányrendelet alapján a támogatás teljes vagy időarányos részét a Lízingbeadónak vissza kell fizetni a Lízingbevevő érdekkörében felmerülő ok miatt, a Lízingbevevő köteles a Lízingbeadó által megfizetett összeget megtéríteni.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Caddy Maxi
VW LNF CADDY Maxi 1.4 TSI

Havi lízingdíj: 40 912 Ft

A Porsche Finance Zrt. zártvégű pénzügyi lízing ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. Az akciós finanszírozás kizárólag fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing formában érhető el fogyasztók részére, amely a 45/2019. (III.12.) Kormány rendelethez kapcsolódó támogatás igénybevétele estetén érvényes. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi lízingdíj 5,39% induló ügyleti kamatláb és 5,62% THM, 3 839 356 Ft első lízingdíj (mely magában foglalja a 2 500 000 Ft állami támogatást 2 857 424 Ft finanszírozott összeg és 84 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő – az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított – teljes összege 3 443 608 Ft, mely az ajánlati értékek miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbevevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

Amennyiben a 45/2019 (III.12.) Kormányrendelet alapján a támogatás teljes vagy időarányos részét a Lízingbeadónak vissza kell fizetni a Lízingbevevő érdekkörében felmerülő ok miatt, a Lízingbevevő köteles a Lízingbeadó által megfizetett összeget megtéríteni.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.