Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.

További információ a „cookie”-k használatáról Elfogadás és továbblépés

Caddy Maxi: Óriási autó nagycsaládosoknak

Most várakozás nélkül, azonnal elvihető modellekkel várunk!

Caddy Maxi: Óriási autó nagycsaládosoknak

A Volkswagen Caddy az első 25 évében teherautóként, azóta pedig személyautóként lett kategóriája egyik legkedveltebb képviselője. Ezért most megmutatjuk, hogy a legújabb, negyedik generációs Maxi változata mennyi területen teheti jobbá a nagycsaládosok életét.

A több taggal rendelkező családok pontosan tudják, hogy egy hosszabb, de akár egy rövidebb út megszervezése is mennyi logisztikát és sokszor kompromisszumot igényel. Ebben nyújthat hatékony segítséget a hosszított tengelytávval rendelkező Volkswagen Caddy Maxi, ami akár 7 személyt is maradéktalanul képes kiszolgálni, ugyanis tágas utasterében mindenki egyforma kényelemben utazhat.

Szembeötlő nagysága hatalmas, 530 literes csomagterében is megmutatkozik, ahol egyszerre mind a 7 utas poggyászai könnyedén elférnek és az alacsony csomagtér-szegélynek hála teljesen egyszerűvé válik a be-, illetve kipakolásuk.

A felettébb praktikus Caddy Maxinak a nagyobb dolgok elszállítása – például költözés esetén – se jelenthet gondot, hiszen a benne lévő hátsó ülések lehajthatók, összecsukhatók és igény esetén egymástól függetlenül is kivehetők, ami akár egy 3880 literes csomagteret is eredményezhet. A kisgyerekes családoknak további jó hír, hogy a második üléssorban három teljesértékű gyerekülést is biztonságban el tudunk helyezni.

Utóbbiról a Volkswagen Caddy Maxi modern biztonsági rendszerei egyaránt gondoskodnak, amik a nyugodt utazás érdekében kritikus helyzetekben preventív módon tudnak beavatkozni. Mindez szinte tökéletes vezetői élménnyel párosul, amit a négy irányban állítható kormány, a könnyen és gyorsan variálható vezetőülés, a magas üléspozíció és a megbízható váltó tesz teljessé.

Ráadásul a Caddy Maxi egy olyan, 1,4 literes, 130 lóerővel rendelkező TSI motort kapott, ami garantálja a lendületes, csendes és takarékos közlekedést. Az i-re a pontot a magas felszereltség teszi fel, ami – többek közt – ülésfűtést, motoros ablak- és tükörmozgatást, valamint automata klímát egyaránt tartalmaz.

A Volkswagen Caddy Maxi 2,5 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatással most akár 4 891 470 forinttól, Porsche Finance finanszírozással pedig már havi 41 538 forintért lehet az Öné.

További részletekért látogasson el weboldalunkra, vagy legközelebbi márkakereskedésünkbe!

Galéria
A totalcar.hu videója a Caddy Maxi hétüléses családi autóról:
Tudjon meg többet!

Szeretne még többet megtudni a Volkswagen hétüléses családi modelljeiről? Netán szívesen kipróbálná valamelyiket, vagy éppen árajánlatot kérne? Most pár kattintással könnyedén megteheti!

Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Volkswagen gépjárművek magyarországi nagykereskedője, a Porsche Hungaria Kft. a kérésében megjelölt márkakereskedésnek továbbítsa, továbbá ahhoz, hogy a megjelölt márkakereskedés az Ön kérése teljesítésével kapcsolatban személyes adatait kezelje annak érdekében, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.


A kérésemmel kapcsolatban az alábbi csatornán kereshetnek meg:

×
Caddy Maxi

Jó tudni!

A Caddy kulcsszava az egyszerűség. Egyszerűen elfér benne minden, köszönhetően a csomagtérnek és az utastér számos rakodórekeszének. Praktikusan elhelyezett rögzítő elemei pedig gondoskodnak róla, hogy minden a helyén maradjon.

Sőt, a modell akkor sem bonyolítja túl a dolgot, ha szórakozásról vagy biztonságról van szó. Legkorszerűbb infotainment-rendszerére pillanatok alatt csatlakoztathatja mobilját, így a család kedvenc slágereit kiváló minőségben hallgathatják a kirándulások alkalmával. Ráadásul számos innovatív vezetőasszisztens-rendszerrel felszerelhető. Járjon bármerre a család, a Park Assistra, a távolságtartó automatikára és Front Assist rendszerre mindig számíthat.

×
Caddy Maxi

Jó tudni!

A modell a tágas belsőtér mellett az utasok védelmére is kiemelt figyelmet fordít. A nagyméretű csomagtér például kettős szerepet szolgál. Nemcsak az utazásnál jön jól, de a ráfutásos baleseteknél is – ez hazánkban a leggyakoribb –, hiszen ütközési zónaként funkcionál. Így a harmadik sorban ülők feje nem közvetlenül a hátsó ablaknál van, hanem jóval előrébb.

Amennyiben Caddy üléskoncepciójára is kíváncsi, nézze meg ezt a videót!

10 dolog, amiért tetszik a Volkswagen Caddy

×

Jó tudni!

A Multivan 6.1-re mindig is jellemző volt, hogy nem csak hihetetlenül felszerelt, de mindenre felkészült is, könnyedén kiszolgálva ezáltal egy nagycsalád vagy vállalkozás nem hétköznapi igényeit is:

 

  • Kiváló menetdinamikájának titka a motor teljesítményében, nyomatékában és takarékosságágában rejlik.
  • Új, digitális műszerfalával a korábbiaknál sokkal több hasznos információval támogatja a sofőrt vezetés közben.
  • A Volkswagen We Connect innovatív funkcióján keresztül az online szolgáltatások hihetetlen széles tárházához férhetünk hozzá pár érintéssel.
  • Kedvenc okostelefonos alkalmazásaink az App-Connectnek köszönhetően a Volkswagen Haszonjárműben is kéznél vannak és egyszerűen irányíthatóak a kijelzőn keresztül.
  • A tágas beltérből irányítva pedig majdnem egy tucat vezetőasszisztens-rendszert "kérhetünk meg", hogy tegyék kényelmesebbé és biztonságosabbá utunkat.

 

10 dolog, amiért tetszik a Volkswagen Multivan

×
Touran

Egyedi felszereltségű modellek 4 millió forint összkedvezménnyel

A Comfortline és Highline felszereltségű Touran modellek esetében a kényelmen, biztonságon és a 2,5 millió forintos állami támogatáson felül további 1,5 millió forint kedvezmény várja bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Ugyanis, ha sokoldalú családi modellünket a legnépszerűbb extrákkal – így a hátul ülőket védő oldallégzsákkal, valamint elektromos gyerekzárat, oldalajtóba rejtett napfényrolót és elektronikus hangerősítőt tartalmazó Family csomaggal, illetve Composition Media rádiórendszerrel – kéri, úgy további 1,5 millió Ft kedvezményt adunk a listaárból. Így az egész család többet kap jóval kevesebbért.

×
Tiguan Allspace

Egyedi felszereltségű modellek 4 millió forint összkedvezménnyel

A Tiguan Allspace mindent megad, amire családjának szüksége lehet a boldog és felejthetetlen utazásokhoz. Sőt most még többet is, hiszen a Comfortline és Highline felszereltségű modelleket a 2,5 millió Ft állami támogatáson felül további 1,5 millió forint árengedménnyel kínáljuk bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Az extra kedvezményért cserébe kérje modelljeinket még több kényelemmel és szórakozással, vagyis Easy Open csomaggal és Composition Media rádiórendszerrel.

Mi is az Easy Open?
A hétköznapokban igazán meg tudja könnyíteni az életét ez az extra. Ha például nehéz bőröndökkel készül megpakolni a csomagtartót, többé nem kell letennie azokat, miközben a kulcsot keresgéli – csak egyetlen apró lábmozdulatra van szükség a jármű hátsó része alatt, és az elektromos csomagtérajtó már automatikusan nyílik is. Az elektromos zárás funkciónak köszönhetően pedig gombnyomásra bezárul, amikor elhagyja a járművet.

Mit tud a Composition Media rádiórendszer?
Színes, nagyméretű kijelzőjén könnyű navigálni és bármit megtalálni. Indítsa el rajta családja kedvenc CD-jét, vagy csatlakoztassa könnyedén telefonját AUX-IN és USB iPod/iPhone kompatibilis bemenetén.

×
Sharan

Egyedi felszereltségű modellek 4 millió forint összkedvezménnyel

A Sharan modellek hatalmas utasterükkel és számos praktikus megoldásukkal valódi főnyereménynek számítanak minden nagycsalád számára. Ráadásul a Comfortline és Highline kivitelű modelleket a 2,5 millió Ft állami támogatáson felül további 1,5 millió forint kedvezménnyel kínáljuk bizonyos feltételek teljesülése esetén.

A plusz kedvezményhez rendelje modelljeinket extra biztonsági és kényelmi megoldásokkal, vagyis hátsó oldallégzsákokkal, a 2. sorból szabályozható klímával, illetve tolóajtókba rejtett felhúzható napfényrolóval.

×
Touran

Havi lízingdíj: 63 482 Ft
THM: 2020.12.31-ig: 5,75%
THM: 2021.01.01-től: 7,66%*
Referencia THM: 7,71%*

Porsche Bónusz: 250 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 7,35%
Első lízingdíj: 4 164 710 Ft
Finanszírozott összeg: 4 158 840 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2020. október 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Porsche Bónusz (250 000 Ft) igénybevételével érvényes.

A Porsche Finance Zrt. Referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 5 339 488 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,35%, az első lízingdíj 5 323 550 Ft, 59 900 Ft havi lízingdíj ) készült.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Tiguan Allspace

Havi lízingdíj: 87 613 Ft
THM: 2020.12.31-ig: 5,75%
THM: 2021.01.01-től: 7,64%
Referencia THM: 7,71%*

Porsche Bónusz: 250 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 7,35%
Első lízingdíj: 4 559 934 Ft
Finanszírozott összeg: 5 739 736 F
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2020. október 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Porsche Bónusz (250 000 Ft) igénybevételével érvényes.

A Porsche Finance Zrt. Referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 7 366 492 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,35%, az első lízingdíj 7 229 670 Ft, 61 298 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Sharan

Havi lízingdíj: 105 049 Ft
THM: 2020.12.31-ig: 5,75%
THM: 2021.01.01-től: 7,64%
Referencia THM: 7,71%*

Porsche Bónusz: 250 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 7,35%
Első lízingdíj: 4 845 494 Ft
Finanszírozott összeg: 6 881 976 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2020. október 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Porsche Bónusz (250 000 Ft) igénybevételével érvényes.

A Porsche Finance Zrt. referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 8 831 116 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembevételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,35%, az első lízingdíj 8 727 470 Ft, 59 900 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Caddy

Havi lízingdíj:
36 538 Ft
THM: 2020.12.31-ig: 5,75%
THM: 2021.01.01-től: 7,11%
Referencia THM: 7,60%*

Finanszírozási Bónusz: 400 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 6,80%
Első lízingdíj: 3 734 164 Ft
Finanszírozott összeg: 2 436 656 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2020. július 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Finanszírozási Bónusz (400 000 Ft) igénybevételével érvényes. *Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,25%, az első lízingdíj 3 170 820 Ft, 59 758 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Finance Zrt. Referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 3 076 192 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Caddy Maxi

Havi lízingdíj:
45 633 Ft
THM: 2020.12.31-ig: 5,75%
THM: 2021.01.01-től: 6,56%
Referencia THM: 7,60%*

Finanszírozási Bónusz: 400 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 6,30%
Első lízingdíj: 3 898 294 Ft
Finanszírozott összeg: 3 093 176 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2020. július 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Finanszírozási Bónusz (400 000 Ft) igénybevételével érvényes.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,25%, az első lízingdíj 3 991 470 Ft, 59 758 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Finance Zrt. Referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 3 840 172 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Caravelle 6.1

Havi lízingdíj:
108 331 Ft
THM: 2020.12.31-ig: 5,75%
THM: 2021.01.01-től: 5,99%
Referencia THM: 7,57%*

Finanszírozási Bónusz: 400 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 5,80%
Első lízingdíj: 4 991 114 Ft
Finanszírozott összeg: 7 464 456 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2020. július 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Finanszírozási Bónusz (400 000 Ft) igénybevételével érvényes.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,25%, az első lízingdíj 6 455 570 Ft, 45 646 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Finance Zrt. Referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 9 106 804 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

×
Multivan 6.1

Havi lízingdíj:
127 998 Ft
THM: 2020.12.31-ig: 5,75%
THM: 2021.01.01-től: 5,98%
Referencia THM: 7,60%*

Finanszírozási Bónusz: 400 000 Ft (vételár kedvezmény)
Ügyleti kamatláb: 5,80%
Első lízingdíj: 5 329 900 Ft
Finanszírozott összeg: 8 819 600 Ft
Futamidő: 84 hónap

Az ajánlat 2020. július 1-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes. Az akciós havi lízingdíj Finanszírozási Bónusz (400 000 Ft) igénybevételével érvényes.

*Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével (fix kamatozású, egyenletes törlesztésű zártvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 7,25%, az első lízingdíj 11 149 500 Ft, 59 758 Ft havi lízingdíj) készült.

A Porsche Finance Zrt. Referencia THM alapját adó reprezentatív példától eltérő, meghirdetett fix kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összeg 10 758 832 Ft az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.